Voordeelpas Seattle: korting op attracties

korting op attracties seattleWil je veel attracties en bezienswaardigheden in Seattle bezoeken? Dan is het natuurlijk mogelijk om voor iedere highlight een los kaartje kopen, maar het scheelt vele dollars als je een voordeelpas Seattle aanschaft. Met zo’n kortingskaart kun je veel geld besparen bij de attracties.

Voor de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad kun je gebruik maken van de verschillende voordeelpassen van Seattle CityPass. Die leggen we hieronder verder uit. Bezoek bijvoorbeeld de beste musea of ga met korting naar andere attracties in Seattle zelf of in de omgeving!

Waarom een voordeelpas Seattle kopen?

Wat schiet ik ermee op om vooraf een voordeelpas voor Seattle te kopen? Je kunt immers ook voor iedere attractie en museum een los toegangsbewijs aanschaffen. Dat klopt. Maar met een CityPASS ben je een stuk minder geld kwijt. Daarnaast heb je als grote voordeel dat je vooraf al kunt uitrekenen wat je kwijt bent aan attracties in Seattle, in tegenstelling tot wanneer je overal losse kaartjes koopt. Je betaalt namelijk aan de kassa van de attracties geen geld meer.

Seattle CityPASS (tot 44% korting)

voordeelpas seattleAls je voor een Seattle CityPASS kiest, is de keuze aan jou hoeveel attracties je bezoekt. Met deze pas krijg je gratis toegang tot 5 verschillende topattracties.
Werkwijze: De Seattle CityPass koop je heel eenvoudig online. Je selecteert eerst de datum vanaf wanneer je de attracties wilt bezoeken, waarna je de pas vervolgens als PDF in je mail ontvangt. Je kunt de pas uitprinten, maar je mag hem ook gewoon vanaf je telefoon tonen. De pas is te gebruiken gedurende 9 aaneengesloten dagen en gaat in tijdens je eerste bezoek.
Attracties: Naast 2 vooraf vastgestelde attracties, mag je zelf nog 3 andere attracties in Seattle kiezen die je met korting wilt bezoeken. Bekijk alle inbegrepen attracties.
Prijs: De prijs van de pas is afhankelijk van de bezienswaardigheden dat je gaat bezoeken. Je bespaart tot 44% in vergelijking met losse tickets aan de kassa.

Boek nu