Camper huren Seattle

camper huren seattleEen droom van velen: een camperreis in Amerika maken. Het noordwesten van de Verenigde Staten lijkt te zijn gemaakt voor een campervakantie. Op meerdere locaties kun je een camper (RV in het Engels) ophalen. Zoals in Seattle. Vanuit Seattle ligt Amerika aan je voeten. Niet alleen de staat Washington, maar ook Oregon, Montana, Idaho en Californië zijn eenvoudig te ontdekken. Of wat te denken van buurland Canada?! Een camper huren Seattle is bovendien heel gemakkelijk!

Kies je voor een camper, houd er dan rekening mee dat je voor de Amerikaanse douane een vaste verblijfplaats tijdens je reis op moet geven, ook al bij de ESTA aanvraag. Vergeet tijdens het plannen dus niet minimaal één nacht in een hotel in Seattle te verblijven. Het handigste is om dat de eerste nacht van de reis te doen, zodat je even kunt bijkomen van de jetlag. Lever je de camper na afloop van je rondreis elders in, boek dan minimaal 2 of 3 nachten in een hotel in Seattle. Zodat je genoeg tijd hebt om de belangrijkste Seattle bezienswaardigheden te ontdekken.

Camperhuur Seattle

camperhuur seattleOm de huurcamper in Seattle op te halen kun je in veel gevallen gebruik maken van de (gratis) transfers vanaf hotels. Zeker vanaf accommodaties in de buurt van de luchthaven. Als het hotel of camper verhuurder geen transferservice aanbiedt kun je uiteraard ook voor een taxi kiezen. De locatie van de verhuurders ligt in sommige gevallen (net) buiten de stad. Check dus eerst even of een transfer wordt aangeboden. Zonde van het geld als je een taxi huurt als dat niet nodig is.

Camper huren Seattle, welk type?

De belangrijkste vraag is: welke camper huren in Seattle? Campers zijn er namelijk in vele maten en soorten. Van zogenaamde campervans, geschikt voor maximaal twee personen, tot reusachtige RV’s voor hele gezinnen. Bedenk dus goed wat je nodig hebt. De populairste uitvoering is die met douche, toilet en comfortabel tweepersoonsbed. Optioneel zijn vele extra’s toe te voegen. Van campingstoelen tot muskietennetten. Je kunt natuurlijk ook een auto huren in Seattle. Zowel een auto als camper heeft zo z’n eigen voordelen.

Camperreizen Seattle en omgeving

Hoe je campervakantie Seattle eruit ziet kun je helemaal zelf bepalen. Dat is het grote voordeel van een camper huren. Je hebt niet alleen vrijheid in het kiezen van een leuke campground, je kunt ook zelf kiezen waar en hoe lang je stopt om een foto te maken! Ga jij tijdens je camperreis Amerika naar het oosten om de staten Washington en Montana aan te doen, rij je met de camper naar het noorden om een rondje British Columbia en Alberta in Canada te maken of kies je ervoor om naar het zuiden te gaan, waar je de nationale parken van Oregon, Californië en Nevada gaat bekijken?

Vraag bij onderstaande specialisten vrijblijvend een offerte aan voor (de tarieven van) camperhuur in Seattle en omgeving.

Travelhome

Travelhome (van ANWB) is dé specialist op het gebied van camperreizen in Amerika.

Bekijk aanbod

WorldWide Campers

WorldWide Campers is een camper specialist, met camperhuur in Seattle.

Bekijk aanbod

333travel

camper seattle

Vraag bij 333travel vrijblijvend een offerte op voor een camperreis Seattle.

Bekijk aanbod


Nieuwe camper wegbrengen naar Seattle

Ben je niet gebonden aan het hoogseizoen? Dan zijn de zogenaamde wegbrengcampers wellicht een interessante optie voor jou. In het oosten van de Verenigde Staten, zoals in de buurt van Chicago, maar ook in West-Amerika staan verschillende fabrieken waar campers worden gemaakt. Deze gloednieuwe campers dienen naar de andere kant van het land gebracht te worden. Daar kun je gebruik van maken. Maak op deze manier een prachtige reis van de ene kant van het land, naar de andere en profiteer van gunstige prijzen.

Ook Nederlandse touroperators bieden deze re-locations/testdrives aan. Voor een wegbrengcamper dien je er vroeg bij zijn. De meeste deals worden rond de zomer bekend gemaakt voor een jaar later. Houd daarom de website van Travelhome.nl goed in de gaten om een wegbrengcamper te boeken.

Meer info

Tip!

Ga je in de zomer op vakantie naar Amerika, dan doe je er verstandig aan om een camper op z’n laatst in januari te huren. Of nog beter: uiterlijk in oktober. Tot die tijd profiteer je van de grootste vroegboekkortingen. Na januari gaan de prijzen van campers snel omhoog.

camperreis seattle