Reisgidsen Seattle

Seattle is veruit de grootste stad in het noordwesten van de Verenigde Staten en voor veel mensen het begin- of eindpunt van een rondreis. De stad bevindt zich bovendien niet ver van de grens met Canada, waardoor veel reizigers het noordwesten van Amerika combineren met het zuidwesten van Canada, met Vancouver als grote stad om de hoek. In de omgeving van Seattle zijn veel nationale parken te bezoeken, te weten Olympic, Mount Rainier en North Cascades.

Tegenwoordig kun je alles eenvoudig online vinden. Vooraf, maar ook ter plekke dankzij de WiFi die op steeds meer plaatsen gratis toegankelijk is. Maar wat is er fijner dan tijdens je vakantie niet altijd je telefoon te moeten gebruiken? En juist door één van de reisgidsen Seattle te bladeren. Bovendien is op veel plekken nog steeds geen internet te verkrijgen, zoals in de parken. Een dikke plus: na je vakantie staat het nog maanden of jaren in je boekenkast te pronken, waardoor je altijd herinneringen blijft ophalen. Kortom, er gaat niets boven een reisgids Seattle! Om je een eindje op weg te helpen hebben we op deze pagina de beste reisgidsen over Seattle verzameld.

De beste reisgidsen Seattle

In alle Seattle reisgidsen vind je handige weetjes over de stad. Van de leukste bezienswaardigheden tot de beste restaurants. De meeste reizigers zullen Seattle echter alleen gebruiken als onderdeel van een rondreis door Noordwest-Amerika. En dus heb je in dat geval meer aan een reisgids waarbij je ook over alle highlights van Washington en West-Amerika kunt lezen. In alle travel guides op deze pagina zijn meerdere pagina’s vrijgemaakt aan de grootste stad van Washington.

Naast onderstaande gidsen zijn er nog veel meer reisboeken te vinden over het westen van Amerika. In de webshop van reisboekengigant De Zwerver vind je het grootste aanbod met reisgidsen van Seattle en omgeving.

Lonely Planet (tip)

Taal: Engels
Prijs: € 20,95

Meer info

Lonely Planet Pocket

reisgidsen seattle

Taal: Engels
Prijs: € 11,95

Meer info

Insight Guides

Taal: Engels
Prijs: € 20,50

Meer info


Moon

Taal: Engels
Prijs: € 25,95

Meer info

Lonely Planet

Taal: Engels
Prijs: € 22,50

Meer info