Vliegtickets Seattle

Voor zaken of vakantie naar Seattle toe? Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar vliegtickets Seattle. Beter gezegd: de beste deal voor vliegtickets. Hoewel er in Seattle meerdere vliegvelden zijn, is de kans groot dat je aankomt op de internationale luchthaven Seattle-Tacoma (airportcode SEA), vaak afgekort tot Sea-Tac. Dit is namelijk de enige luchthaven die wordt aangevlogen vanuit Nederland, België en Duitsland. De reistijd naar Seattle bedraagt iets meer dan 10 uur.

Goedkope vliegtickets Seattle

Seattle, gelegen in het noordwesten van de Verenigde Staten, is voor luchtverkeer een belangrijke bestemming. Om meerdere redenen. Het is de grootste stad in de regio, het bevindt zich niet ver van de Canadese grens (en de stad Vancouver) en het is een echte zakenstad. Maar bovenal: de fabriek van Boeing bevindt zich in Everett, een voorstad van Seattle.

Omdat Seattle zo’n strategische ligging heeft is het aanbod goedkope vliegtickets Seattle groot. Er gaan dagelijks veel vluchten naar Seattle. Vliegen naar Seattle kan vanuit Amsterdam, maar ook vanaf grensluchthavens in België en Duitsland. Zowel rechtstreeks, als middels een overstap.

De beste reistijd voor Seattle is de maanden juni tot en met september. Ben je echter op zoek naar de goedkoopste vliegtickets naar Seattle, vlieg dan tussen oktober en mei naar Noordwest-Amerika.

Bekijk de beste deals

Vliegen naar Seattle: enkele reis

Omdat Seattle wordt omgeven door prachtige natuurparken en steden, combineren veel reizigers de stad met de rest van Noordwest-Amerika of Zuidwest-Canada. Wat daarom een interessante optie is, is om een enkele reis Seattle te boeken. En vanaf een andere luchthaven terug te vliegen. Denk daarbij aan Vancouver, San Francisco, Portland of Denver. Denk er in dat geval wel aan dat de drop-off kosten van je huurauto vaak niet inbegrepen zijn.

Tip!

Heb je al een vliegticket naar Seattle geboekt? Lees dan alvast meer over de transfers van en naar het vliegveld. Vanaf Seattle Airport kun je op verschillende manieren met het openbaar vervoer naar het centrum van Seattle. Een auto huren in Seattle behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

vliegen naar seattle