Wat te doen in Seattle?

Wat te doen in Seattle? Die vraag zal je jezelf ongetwijfeld als eerste hebben gesteld bij het plannen van een reis naar Amerika. Dat Seattle de grootste stad in het uiterste noordwesten van de Verenigde Staten is, dat is algemeen bekend. En als je op de kaart kijkt zie je ook dat het niet ver van de grens met Canada ligt. Maar hoe en waarmee kun je je nou meerdere dagen vermaken in de Emerald City? Gelukkig heeft de stad een groot aantal leuke attracties en bezienswaardigheden.

Leuke dingen om te doen in Seattle

Hoewel er veel grotere steden in de Verenigde Staten zijn, herkent vrijwel iedereen de skyline van de stad. Dat heeft het op de eerste plaats te danken aan de iconische Space Needle, die hoog boven de stad uittorent. De ligging aan zee en de hoge vulkaan Mount Rainier wakend over de stad maakt het tot één van de meest fotogenieke steden van Amerika. Maar wat kun je nog meer doen in Seattle naast het fotograferen van de skyline? Geen zorgen, het aanbod met highlights is groot. De stad bezit onder andere hét popmuseum, met interessante tentoonstellingen, en met Pike Place Market de leukste farmers market van het land. Of ga de zee op om orka’s te spotten.

Omdat er heel veel te doen is in Seattle hebben we de hoogtepunten opgedeeld. Van de leukste wijken en mooiste musea tot het bezoeken van een sportwedstrijd. Lees snel meer over de hotspots en dingen om te doen in Seattle.