Overnachten in Seattle

Op zoek naar een overnachting in Seattle? Dan is er altijd een accommodatie te vinden die bij jouw wensen past. Seattle is het kloppende economische hart in Noordwest-Amerika en de ideale uitvalsbasis voor rondreizen in dit deel van de Verenigde Staten en het zuidwesten van Canada. Het aantal overnachtingsplekken in Seattle is dan ook groot. Houd er rekening mee dat het geen goedkope stad is. Zeker in het hoogseizoen, maar ook in de koudere maanden kan overnachten in Seattle duur zijn. Dat heeft de stad mede te ‘danken’ aan het grote aantal evenementen en beurzen.

Waar in Seattle overnachten?

Maar wat is een leuke plek om in Seattle te overnachten? Als je nog niet het ‘ongemak’ van een huurauto of camper hebt, of als je het niet erg vindt om wat meer voor een overnachting in Seattle te betalen, dan zijn Downtown en het aangrenzende Belltown de beste uitvalsbasis. Vanuit deze buurten liggen vrijwel alle bezienswaardigheden op loopafstand, of is het openbaar vervoer nooit ver weg.

Andere leuke wijken in Seattle zijn Capitol Hill en Queen Anne, beide aan de rand van het stadshart gelegen. In deze buurten betaal je over het algemeen net wat minder per nacht dan in Downtown Seattle. Vind je het niet erg om wat verder van het centrum verwijderd te zijn, dan zijn het hippe Fremont en het ‘Scandinavische’ Ballard ook goede wijken om te overnachten. Dit zijn de leukste wijken.

Tip!

Met het gezin op vakantie naar Seattle? In dat geval kijk je natuurlijk naar andere faciliteiten. Bekijk de beste familiehotels in Seattle.