Hop-on Hop-off Seattle bus

hop-on hop-off-bus seattle

Heb je geen zin om lang te lopen of gebruik te maken van het openbaar vervoer om bij attracties te komen? Dan is de Hop-on Hop-off Seattle bus de oplossing voor jou. De panoramische dubbeldekkerbussen worden altijd zeer positief beoordeeld. Met de bussen met een open dak kom je niet alleen op de mooiste plekken, maar word je ook nog eens aan de voet van de bezienswaardigheden in Seattle afgezet.

Er zijn verschillende aanbieders van toeristenbussen, maar de beste aanbieder is City Sightseeing Seattle, die met de rode dubbeldekkers.

Waar kan ik tickets kopen?

Koop je tickets voor de Hop-on Hop-off Seattle bus eenvoudig online. Bij de aanschaf kun je kiezen tussen een ticket voor 24 of 48 uur. Houd er rekening mee dat de tickets aan een specifieke datum zijn gebonden, dus overweeg zorgvuldig wanneer je van plan bent om de sightseeing bus te gebruiken.

Tickets

Hoe werkt de Hop-on Hop-off bus in Seattle?

sightseeing bus seattleAls je eerder hebt deelgenomen aan een Hop-on Hop-off bus, zal het systeem in Seattle geen geheimen voor je hebben. De sightseeing tours hier volgen namelijk hetzelfde principe als in andere steden over de hele wereld. Je koopt vooraf online een ticket en hebt vervolgens de vrijheid om bij elke halte in- en uit te stappen. City Sightseeing Seattle komt langs alle hoogtepunten in de grootste stad van Washington State. Lever simpelweg het vooraf gekochte voucher in bij een van de 17 bushaltes, en stap op waar je maar wilt!

De 17 haltes zijn strategisch geplaatst bij de belangrijkste bezienswaardigheden in Seattle, waaronder de Space Needle, Pike Place Market, Chinatown en het Kunstmuseum. Je kunt zo lang bij een attractie blijven als je zelf wilt en hebt de vrijheid om de route in elke gewenste volgorde af te leggen.

Tijdens de tour voorziet een gids je van informatie over de omgeving. Via een koptelefoon kun je in verschillende talen luisteren naar de tourguide. Bovendien kun je tijdens de rondleiding meteen de mooiste foto’s delen met de wereld, aangezien er gratis WiFi beschikbaar is in de dubbeldekkers.

Meer info

Tip!

Ben je van plan om veel bezienswaardigheden te bezoeken in Seattle? Je kunt bij alle attracties een los ticket kopen, maar het is voordeliger om een voordeelpas aan te schaffen. Daarmee bespaar je tot 44% op de toegangsprijs aan de kassa bij 5 topattracties. Bekijk alle Seattle voordeelpassen.

dubbeldekker seattle